Welkom!

Ik ben Jean-Paul Frijns, art director en designer met ruime ervaring aan bureau- en klantzijde: van start-ups tot internationale bureaus en alles daar tussenin.

Creativiteit zat er bij mij al vroeg in. Bij feestjes op de lagere school versierde ik steevast het bord met tekeningen. Later verdiepte ik mij verder in kunst en design en ontstond mijn liefde voor typografie met het natekenen van lettertypes uit de oude Letra letterboeken. Naast mijn studie ging ik cut ’n paste ‘fanzines’ maken, experimenteerde met wrijfletters en bewerkte foto’s met rastervellen bij de lokale copyshop. Uiteindelijk heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en werk ik alweer vele jaren met veel plezier aan de mooiste concepten, campagnes, huisstijlen en designs voor de leukste merken.

En ook…
Haarlemmer. Avonturier. (Ultra) trailrunner. Vinyl verzamelaar. Plant-based. Bergen. Concerten & Street art.

En ook…
Haarlemmer. Avonturier. (Ultra) trailrunner. Vinyl verzamelaar. Plant-based. Bergen. Concerten & Street art.

SAMEN AAN DE SLAG?

Klaar om je merk verder te ontwikkelen?
Laten we dan verder praten over je ambities.